1O2GKF8OxsUZRLsDOdRmxv4bNs53fa3OYuovJSwV.jpeg

Bandenwissel

 

Bandenwissel: wissel tussen zomer- en winterbanden

 

Heb jij een auto met winterbanden? Dan vindt er twee keer per jaar een bandenwissel plaats. In het voorjaar worden de winterbanden vervangen door zomerbanden. En vlak voor de winter vindt het tegenovergestelde plaats. Ben je op zoek naar een autogarage die voor jou deze bandenwissel op de juiste manier kan verzorgen? Bij autoPRO plus draaien wij daar onze hand niet voor om. Bovendien regelen we niet alleen het verwisselen van de banden, ook de opslag van de banden is iets waarvoor je bij ons terecht kan.

Banden wisselen: klaar terwijl je wacht

Voor het omwisselen van de banden van je auto, maak je telefonisch of online een afspraak bij ons. Op de dag van de bandenwissel, breng jij jouw auto en gaan wij voor je aan de slag. Dit duurt niet zo lang, waardoor jij (als je dat wil) kan wachten tot de klus geklaard is. Bij autoPRO plus zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het verwisselen van autobanden. Daarbij zijn de kosten bij ons zeer laag. Bij elke bandenwissel controleren we ook of de profieldiepte en de bandenspanning van jouw autobanden nog in orde zijn. Zo kunnen we je op tijd waarschuwen als je banden versleten zijn en ga je altijd veilig de weg op.

 

9c4VP0bIGGKzMSZAedqLlSmQHnJfO34U4tf4emTQ.jpeg

 

 

 

 

 

Wanneer moet je jouw banden wisselen?

De meeste mensen wachten vaak net iets te lang met het omwisselen van hun autobanden. Pas als het gaat sneeuwen of ijzelen, bedenken zij dat de zomerbanden nog onder de auto liggen. Over het algemeen geldt dat winterbanden beter dan zomerbanden functioneren op het moment dat de temperatuur onder de 7 graden komt te liggen. Kijk dus met name naar de temperatuur en niet naar de hoeveelheid sneeuw en gladheid bij het bepalen van het juiste moment voor de bandenwissel.

Wil jij ook dat de banden van jouw auto twee keer per jaar omgewisseld worden? Neem dan contact met ons op of maak direct een werkplaatsafspraak online.

 

 

 

 

 

 

 

Q5kqbSa8QUOj33OHm6AqcOZzRb1ymP8E9r5bfoWB.png

 

 

 

 

Overige services