hQzTHvNsZawRLicMCgK3zgLd8mVBhFteyN8YNalH.jpeg

Onderhoudsbeurt

 

Onderhoudsbeurt voor jouw auto

 

Of jouw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Bij autoPRO plus controleren we jouw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard op een aantal specifieke punten. Onze gekwalificeerde monteurs kijken met veel aandacht en op een gestructureerde manier naar jouw voertuig. Op die manier krijgen zij een duidelijk beeld van de technische staat van jouw auto.

Hoe vaak is onderhoud aan jouw auto nodig?

Over het algemeen geldt dat een auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De auto’s van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de auto. Houdt de meldingen van jouw auto dus goed in de gaten en maak op tijd een afspraak voor de onderhoudsbeurt. Is jouw auto ook aan de APK toe? Dan kun je deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

 

mtBcZYnYtS2ZvgwXlKhhDmWnlHn6mgiEWcLHBmWh.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

s8ssOImbzqvlwWuZOkxeDNyWxO9B6MdRlslqzUw5.png

 

 

 

Kosten onderhoudsbeurt

Wil je weten wat de kosten zijn van een onderhoudsbeurt van jouw auto bij autoPRO plus? Wij geven je daar graag vooraf een duidelijk antwoord op. Het bedrag verschilt namelijk. Het heeft bijvoorbeeld te maken met welk merk en welk type auto je hebt. En hoe goed of hoe slecht de auto tot nu toe onderhouden is.

Als je ervoor kiest om jouw auto door ons te laten onderhouden, kom je nooit voor verrassingen te staan. Zodra we kapotte onderdelen ontdekken tijdens de controle, nemen we altijd eerst contact met je op en bespreken we samen met jou wat de verschillende opties zijn.

Wil je ook een onderhoudsbeurt voor jouw auto bij autoPRO plus regelen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan direct een werkplaatsafspraak in.

 

 

 

9iIJSXXQmoXIzeXMEiVfp4xO3AUjlxS4v9cna8ra.jpg

 

 

 

 

Overige services