Y9fx1D7UgXBRQUEKp2rZSpdAhBnsL4hZJ2XcHlr0.jpeg

Aircoservice

 

Aircoservice

 

De meeste auto’s zijn tegenwoordig voorzien van airco. En net als alle andere onderdelen van een auto moet ook de airco regelmatig onderhouden worden. Bij autoPRO plus hebben we een speciale aircoservice waarmee we de airconditioning van jouw auto goed kunnen onderhouden. Airco-onderhoud is nu eenmaal erg belangrijk. Als de airco van jouw auto goed werkt, heerst er een aangename temperatuur in de auto en wordt ook de luchtvochtigheid goed geregeld. Bovendien zorgt het ervoor dat de ramen van jouw auto zowel in de zomer als de winter niet beslaan. En dat er geen ongewenste geuren in je auto blijven rondhangen. Maak ook een afspraak bij ons voor het onderhoud van jouw airco; wij helpen je graag.

Zorg voor een goede koeling in de auto

Als jouw auto goed gekoeld is, heeft dat bovendien een positieve bijdrage op de veiligheid en het comfort tijdens het rijden. Is jouw airco aan vervanging toe of is het nodig dat deze wordt bijgevuld? Kom dan langs in onze werkplaats en maak gebruik van onze aircoservice. Je kunt daarvoor het beste vooraf een afspraak maken of even contact met ons opnemen.

 

tZzZbNOwEHXaZ1qVOa8TG6BIXXbPyuUT7lNtSBog.jpeg

 

 

 

 

 

 

wgrr9evAFYInGZZhv5GDDmiS5Ue9cfcTevfNePM6.png

 

Laat jouw airco goed werken

Elke airco bevat een koudemiddel en dat zorgt ervoor dat de airco zijn werk goed kan doen. Maar wist je dat bij normaal gebruik het systeem zo’n 10% van het koudemiddel per jaar verliest? Dat houdt dus in dat elke airco na verloop van tijd minder goed gaat koelen. Bovendien zorgt het koudemiddel ervoor dat alle draaiende onderdelen gesmeerd worden. Ontsnapt er te veel koudemiddel, dan is het gevolg dat de airco droogloopt. Er is dan een dure reparatie nodig. Om dat te voorkomen, is het altijd verstandig om jouw airco regelmatig te laten onderhouden.

Wil je gebruikmaken van de aircoservice van autoPRO plus? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.

 

 

 

 

Overige services